Vår fraktløsning

Dahlmans Sykkel benytter Posten/Bring og PostNord. Hvilken leverandør som benyttes, avhenger av hva du har bestilt. 


Leveringstid

Vi etterstreber rask effektuering av ordrer. Dvs. at betillinger som er gjort innen kl. 12:00, går ut samme dag, forutsatt at varen finnes på lokalt lager. Dersom en vare er restordre, vil vi informere om dette når din ordre håndteres hos oss.

Du vil som oftest få dine varer 2-3 virkedager fra bestillingen har gått ut fra vårt lager. I visse deler av landet vil man måtte påregne 3-5 dager.

Sykkellevering:

Vi har et bredt utvalg av sykler på vårt lokale lager i Norge, men det er umulig å sitte med alle størrelser og alle fargealternativer til enhver tid. Dersom en sykkel må bestilles fra leverandørlager, vi man måtte påregne ca. 6 virkedager i tillegg til vanlig leveringstid. Du er selvsagt velkommen til å kontakte oss på post@dahlmans.no, for å få leveringsestimat på sykkelen du ønsker å kjøpe.

Når du bestiller en sykkel i vår nettbutikk, så gir vi beskjed innen 24 timer (virkedager) dersom sykkelen må bestilles opp fra leverandørlager.

Alle pakker kan spores på referansenummer. Sporingsnummer sendes deg når ordren effektueres. Har du ikke fått sporingsnummer, er du velkommen til å kontakte oss via post@dahlmans.no


Priser på frakt

  • Standard fraktpris i fastlands-Norge er Kr.79,-. (Vi leverer ikke til Svalbard)
  • Sykkelfrakt for sykler under kr. 10.000,- er Kr. 400,-
  • Sykkelfrakt for sykler over 10.000,- GRATIS FRAKT i Norge
  • Dersom du ønsker å returnere et produkt, så dekker vi fraktkostnaden mot et gebyr på Kr.69,-